Oomen & BOG

Oomen makelaardij & taxaties


Al 20 jaar een begrip in de Bommelerwaard als professioneel NVM makelaarskantoor. Gecertificeerd voor zowel wonen, bedrijfsmatig vastgoed als agrarische vastgoed.


Door onze brede certificering, ons netwerk en vier Register Makelaar Taxateurs, bieden wij onze klanten een professionele en kwalitatief goede dienstverlening. Voor elk object maken wij een verkoop- en markting plan op maat. Door onze expertise te bundelen met BOG Auctions bieden wij onze klanten een unieke dienstverlening.

BOG Auctions


BOG Auctions is een landelijk platform voor online verkoop van Bedrijfs Onroerend Goed. Het aanbod varieert van kantoorpanden tot bouwkavels en van beleggingsportefeuilles tot luxe villa's. De website heeft maandelijks meer dan 55.000 online bezoekers.

PETER OOMEN


Register Makelaar Taxateur

Erkend Hypotheek Adviseur

RICHARD DIETEREN


Business Unit Manager Real Estate

SamenwerkingBOG Auctions en Oomen makelaardij & taxaties werken samen bij de verkoop van bedrijfsonroerendgoed.  Door onze expertise bij elkaar te brengen, komen we tot een unieke dienstverlening voor de klant.

BOG Auctions in gespecialiseerd in online verkopen en heeft een groot netwerk. Oomen makelaardij & taxaties heeft ruim 20 jaar kennis van het makelaarsvak, lokale kennis en ervaring met het verkopen van bedrijfsobjecten.


We maken een marketing- en verkoopplan op maat. We kijken hierbij niet alleen naar hoe het object nu in gebruik is, maar ook naar alternatieven mogelijkheden. Het doel is om het beste resultaat voor onze klant realiseren, door o.a. zo veel mogelijk potentiele kopers te bereiken.

We gaan in gesprek met belangrijke stakeholders, als gemeente, waterschap, projectontwikkelaars, etc. Vervolgens start het verkooptraject op een bijzondere manier, waarna het pand daadwerkelijk in de verkoop komt.


Door onze unieke wijze van verkoop, realiseren we een optimaal resultaat voor onze opdrachtgever.


OpeningstijdenMaandag - vrijdag: 08:00 - 18:00


Zaterdag: 09:00 - 13:00


Zondag: Gesloten

ContactgegevensBoschstraat 90, 5301 AG, Zaltbommel

Email: zaltbommel@oomenmakelaardij.nl

Telefoon: 0418-745381

© Copyright. All Rights Reserved.